Artikkelit

Rumpu-ukon shamaanirumpu nro 999 on syntynyt – Kerro tarina ja voita AlfaOmega shamaanirumpu omaksesi

999-alfa-omega-shamaanirumpu-voita-omaksesi

Tiedotus iloisesta rumpuperhetapahtumasta: Rumpu-ukon pajalla Suomen Lapissa on syntynyt uniikki shamaanirumpu nro 999 ja hän on valmis kohtaamaan maailman! Tämä spesiaalirumpu nimeltään AlfaOmega voi muuttaa asumaan juuri sinun luoksesi – lue lisää ja osallistu kilpailuun.


Rumpu-ukon valmistamat shamaanirummut ovat paitsi uniikkeja, jokaisella on myös oma numero. Juhlallisen virstanpylvään, eli shamaanirumpu numero 999:n synnytyspolttelut alkoivat rummuntekijä Sari Autereella 9.9.2021 klo 09:09. Ajankohta ei tokikaan ollut sattumaa, vaan luonnonhenkien johdatusta.

Savukoskella polttojen alkaessa maa hehkui jo tulenpunaisissa ruskan väreissä ja naapurissa asuva Joulupukkikin saattoi kummissaan tuntea jonkin erityisen tapahtuman olevan ilmassa. Eikä ihme, sillä tämä rumpu symbolisoi jonkin päättymistä ja uuden alkamista, siksi johdatuksessa oli mukana niin monta yhdeksikköä (9.9. klo 9.09 ja rummun numero 999).

Muodokseen rumpu halusi soikean M-kokoisen koivuvanerirungon, halkaisijaltaan noin 45 cm. Poronnahkaiseen rumpukalvoonsa hän vaati värityksen turkoosi-sini-vihreä/musta, puhjetakseen mättäältä kuin vakallinen herkullisia mustikoita – noita vastustamattoman kauniita luonnonantimia.

Itse synnytys kesti seitsemän päivää ja seitsemän yötä – yhtä monta kuin on viikossa alun ja lopun välissä. Sinä päivänä kun Sarin työ oli tehty, Aurinko pilkisti tummien ja harmaiden pilvien lomasta – toivottaen uutta valoa tuovan AlfaOmegan lämpimästi tervetulleeksi maailmaan.

Osallistu ja Voita shamaanirumpu AlfaOmega omaksesi

Puhutteleeko Rumpu-ukon shamaanirumpu nro 999 juuri sinua? Kerro meille tarinalla miksi juuri sinun pitäisi saada tämä rumpu ja voit voittaa AlfaOmega shamaanirummun omaksesi kotiosoitteeseesi postitettuna.

Toimi näin: Lähetä tarina yhteystiedoillasi varustettuna alla olevan lomakkeen kautta. Rumpua ei arvota, vaan valitaan paras tunteella / intuitiolla kerrottu tarina. Syyksi ei riitä tavanomaiset syyt, vaan etsimme rummulle uutta omistajaa jolla on erityinen yhteys AlfaOmegan henkeen.

Osallistumisaika päättyy 30.11.2021. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja voittajan nimi kerrotaan Rumpu-ukon sosiaalisen median kanavilla. Osallistumalla kirjoituskilpailuun annat samalla luvan Rumpu-ukolle julkaista tekstin Rumpu-ukon sivuistolla.

Kiitos kaikille tarinansa kirjoittaneille, kilpailu on päättynyt!

Related Posts