Täällä syntyvät upeat rumpumme!

Kotipajassa syntyvät uniikit voimarumpumme

Rumpu-ukko on valmistanut shamaani-, ja voimarumpuja jo kymmenkunta vuotta. Rumpuja on syntynyt sinä aikana käsityönä yli 800 kappaletta.

Rumpu-ukon rummut ovat suomalaista käsityötä. Rumpujen rungot valmistaa puuseppä koivuvanerista ja rumpukalvo on kotimaista poronnahkaa. Pyrimme mahdollisimman ekologiseen ja luonnonmukaiseen valmistamiseen.

Rummut valmistuvat kotiverstaassa uniikkina käsityönä, jota leimaa niin omaperäinen ulkonäkö, laadukas työ, monipuolinen käyttötarkoitus kuin kumiseva rummun soundikin.

Tutustu rumpujen tekijöihin!

Rumpu-ukossa tehdään käsityötä omaperäisellä otteella

Rumpu-ukko on luumäkeläinen perheyritys, jossa hääräävät Sari Autere ja Kai Pulli.

Rummuntekijöitä heistä tuli vähän kuin vahingossa, sillä kummankaan suvussa ei ole sen enempää käsityöläisiä, muusikoita kuin shamaanejakaan.

Rummut vain yksinkertaisesti vetivät puoleensa ja kun Kailla oli takanaan rumpalitausta sekä puusepän koulutus, pitihän rummuntekoa kokeilla. Sari puolestaan oli saanut ensikosketuksen shamaanirumpuihin henkisillä retriiteillä ja kokenut rummun voimaannuttavan, hoitavan ja rauhoittavan vaikutuksen, jota oli pakko testata uudestaan.

Sari ja Kai kokevat olevansa ennen kaikkea käsityöläisiä, joita kutkuttaa nähdä millainen rumpu milloinkin maailmaan syntyy.

Kai Pulli

Yrittäjä, rummuntekijä

Sari Autere

Yrittäjä, rummuntekijä

Rumpukursseja ja uniikkeja uutuuksia

Viikinkirumpuja ja kurssituksia.

Rummuilla on monta käyttötarkoitusta ja variaatioita voi ulkonäöllisesti tehdä loputtomasti. Suunnittelun ja testailun alla ovat tällä hetkellä viikinkiaiheiset rummut, joihin on tulossa erilaisia riimuja ja viikinkikuvia.

Rumpu-ukon voit tilata pitämään myös kurssin ystävä- tai vaikkapa työporukalle. Kurssia varten tarvitaan sopiva tila ja osallistujat, Rumpu-ukko hoitaa kurssituksen sekä materiaalit. Kurssikoko min. 6 henk., päivän kurssihinnat alkaen 200 €/henkilö. Kursseja järjestetään Etelä-Suomessa sekä Rovaniemen lähistöllä. Ota yhteyttä info(at)rumpu-ukko.fi.