Rumpu soikoon

Rumpu Soikoon! – Katja Frange

Katja Frangen työpaja Rumpu Soikoon! -shamanistisessa luontotapahtumassa Nuuksiossa 2019

Rumpu soikoon! -tapahtuman 2019 ohjaajat | Katja Frange

Katja Frange on henkinen ohjaaja, kirjailija, taiteilijasielu, näkijä, etsijä, tutkija, moderni mystikko, intuitiivisen elämän ja feminiinisen tietoisuuden avaaja, Shamarian perustaja ja kahden tyttären äiti.

Yhteydessä ja tasapainossa – työpajassa Katja Frangen kanssa eheytämme ja vahvistamme omaa kokonaisuuttamme jokaiseen ilmansuuntaan ja omaan sydämeen. Teemme harjoituksia, joissa avataan ja tasapainotetaan yhteyttä Äiti-maahan, Isä-taivaaseen ja ylös suureen Äitiin/Luojattareen/Maailmansieluun.

Katja ohjaa sanallisia harjoituksia ja auttaa meitä avaamaan ja tasapainottamaan yhteyttä oman feminiinisen ja maskuliinisen energian välillä mm. rumpumatkojen avulla. Vaikka työpajassa työskennellään vahvasti femiinisen energian kanssa, sopii työpaja hyvin myös miehille.

Rumpu soikoon! -shamanistinen luontotapahtuma Nuuksiossa 18. – 21.7.2019. Lue lisää ohjelmasta ja varaa oma lippusi

Lista

Related Posts