Rumpu soikoon

Rumpu Soikoon! – Juha Kivinen

Juha Kivinen vetää työpajan Rumpu Soikoon! luontotapahtumassa Nuuksiossa kesällä 2019

Rumpu soikoon! -tapahtuman 2019 ohjaajat | Juha Kivinen: Ikiaikainen luontoviisaus – Sinun luontosi – Oman luonnon ja luontoyhteyden nostatus

Juha Kivinen on Luontoviisauden valmentaja, Kalevalaisen hengenperinnön ja luontomeditaation opettaja (Johannes Setälä – keskus), Erä- ja luonto-opas ja Kalevalainen jäsenkorjaaja. Juha järjestää kursseja ja koulutusta suomalais-ugrilaisesta samanismista ja luontoviisaudesta sekä toimii henkisenä valmentajana opastaen ihmisiä oman luontonsa äärelle.

Samanismin perustana on luonnon kunnioitus ja yhteys luontoon. Samanismi on käytännössä henkistä ja fyysistä eloonjäämisoppia. Päivän aikana tarkastelemme, sitä millaista tuo yhteys on voinut olla ja mitä samanismi voisi olla tässä hetkessä. Ihmisellä on suuri kaipuu jonnekin – tuota kaipuuta kuvataan kansanrunoudessa Pohjanneitona. Mitä tämä voisi sinulle tarkoittaa? Työpajassa tutustumme todelliseen luontoosi ja miten omaa luontoasi voi nostattaa samanistisin keinoin. Tiedonhaku on samanismin ydintä, jota tehdään rummun kannustamana. Tietoa voi hakea myös luonnosta. Tutustumme käytännön tasolla näihin eri tapoihin.

Rumpu soikoon! -shamanistinen luontotapahtuma Nuuksiossa 18. – 21.7.2019. Lue lisää ohjelmasta ja varaa oma lippusi

Lista

Related Posts