Rumpu soikoon

Rumpu Soikoon! – Erkki Lehtiranta

Erkki-Lehtiranta-kuva-Tomi-Leporinne

Rumpu soikoon! -tapahtuman 2019 ohjaajat | Erkki Lehtiranta: Luonnonhenkien rikas maailma

FM Erkki Lehtiranta on kirjailija, kouluttaja, ammattiastrologi, musiikkitieteilijä ja rajajoogi, joka on tutkinut elämän henkisiä ulottuvuuksia yli 40 vuoden ajan. Näistä tutkimuksista on syntynyt yhteensä 12 kirjaa sekä satoja kirjoituksia, luentoja ja kursseja eri foorumeille.

Luennossaan Erkki valaisee meille luonnonhenkien rikasta maailmaa ja niiden moninaisia tehtäviä. Luonnonhenget eli deevat, alimmasta korkeimpaan, muodostavat järjestelmän ja omanlaisen verkoston, joka liittyy kaikkeen elämään planeetallamme. Pohdimme myös yhteistyön kehittämistä erilaisten luonnonhenkien kanssa, miten voisimme yhdessä toimia Äiti Maan parhaaksi. Kun Äiti Maa voi hyvin, ihminenkin voi hyvin.

Rumpu soikoon! -shamanistinen luontotapahtuma Nuuksiossa 18. – 21.7.2019. Lue lisää ohjelmasta ja varaa oma lippusi

Lista

Related Posts