Blogit

Luonnonhenget kanssamme: Luonnonhenkien näkeminen vaatii avoimen sydämen ja mielen hiljaisuutta

Häivähdys silmäkulmassa metsän siimeksessä, kahahdus saniaisten varjoissa, höyhenen kevyt kosketus poskenpäässä voivat olla merkkejä siitä, että luonnonhenget ovat läsnä kun liikut luonnossa. Kiinnostavatko nämä salaperäiset olennot sinua ja haluaisitko päästä heidän aaltopituudelleen?


Useimmat ihmiset pitävät keijukaisia, menninkäisiä ja muita luonnonhenkiä satuhahmoina, jotka jokin mielikuvituksellinen kirjailija on muinoin lasten iloksi kirjoittanut näkyvään muotoon. Kuitenkin yhä useammat ihmiset kokevat yhteyttä luontoon ja väittävät näkevänsä tai energian välityksellä kokevansa luonnonhenkien läsnäolon.

Luonnonhenget ovat neljännessä ulottuvuudessa eläviä olentoja, jotka ovat perusolemukseltaan värikkäitä energiapyörteitä. Usein ne ottavat ihmishahmon, jotta emme turhaan pelästyisi niitä. Luonnonhenget ovat orgaanisen luonnon todellisia voimaannuttajia. Ne huolehtivat kasvi-, eläin-, kivi- ja mineraalikunnista, unohtamatta tietenkään vesistöjä ja ilmaa. Voisi sanoa, että ne antavat luonnolle ”sielun”.

Haluatko tehdä yhteistyötä luonnonhenkien kanssa?

Luonnonhenkien kanssa on mahdollista ystävystyä ja ne tekevät mielellään yhteistyötä meidän kanssamme. Kunnioitus, usko ja rakkaus heitä kohtaan on avainasemassa, mikäli mielit aistia heidät.

Siellä missä ihmiskäsi ei ole niittänyt, raiskannut ja repinyt maata hajalle tai myrkyttänyt vettä piloille, tapaat varmimmin luonnonhenkiä. Koskemattomat aarniometsät ja soljuvat luonnonpurot ovat jo jopa kauniissa Suomessakin harvinaisia, joten luonnonhenget ovat metsäneläinten tapaan joutuneet muuttamaan ja sopeutumaan.

Kun luonnossa liikkuessasi toivot näkeväsi tai aistivasi luonnonhengen, oman energiatason nostaminen on hyväksi. Istahda siis hetkeksi kannonpäähän, tunne Äiti maa jalkojesi alla ja avaa yhteys taivasenergioihin. Hiljennä mielesi ja nostata tietoisesti energioitasi. Voit vaikka kuvitella smargadinvihreän putken, joka kulkee kehosi läpi ja näin voimistaa auraasi. Sydänchakran avaaminen on tärkeää, jotta luonnonhenget uskaltavat lähestyä sinua.

Luonnonhenget eli deevat, alimmasta korkeimpaan, muodostavat järjestelmän ja omanlaisen verkoston, joka liittyy kaikkeen elämään planeetallamme. Kulje metsässä aina positiivisin aikein ja kiitollisuutta tuntien, niin ehkäpä ajan kuluessa, luonnonhenkien oppiessa luottamaan sinuun, voit jälleen nähdä heidät uudelleen!

Lista

Related Posts