Blogit, Yleinen

Kokemuksia Eagle Shaman drum Siberian drum Spirit music – aikamoista kus***sta…

eagle-shaman-drum-tree-of-life-siberian-drum-spirit-music-hoax-3

Facebookin mainoksen perusteella tilasin “upean, käsintehdyn Siperian shamaanirummun, jota koristi komea kotka”, eli vapaasti lontoolla Eagle Shaman drum Siberian drum Spirit music. Mainoksessa kaunis tummahiuksinen nainen kertoi olevansa rumpujen tekijä. Postauksessa oli myös monia kehuvia asiakaskommentteja. No arvaatte varmaankin kuinka kävi! ;D


Uteliaisuus vie hengen kissalta, minulta se ei lopulta vienyt kuin muutaman kymmenen euroa. Mutta halusin nähdä, mitä ihan oikeasti oli mainoksen takana. Kiikuttaisiko posti ylipäänsä mitään minulle ja jos, niin mitä paketista paljastuisi.

Kuvassa näette, millaisen rummun tilasin. Näyttää upealta, eikö? (silmissäni siinsi jo kauhukuvat siitä, miten Siperian rummuntekijä valtaa Suomen markkinat näillä uniikeilla rummuilla, hah.)

Mainoksen ja tuotteen takana ei – yllätys, yllätys – ollut kuitenkaan siperialainen käsityöläinen, vaan arvaatte ehkä mikä. No kiinalainen “mikä-lie-firma”. Sivusto oli uskottava, hyvät kuvat ja mainonta. Toki hinta-laatu -suhde oli aivan mahdoton, sanomattakin selvää huijausta.

eagle-shaman-drum-tree-of-life-siberian-drum-spirit-music-hoax-2

Mutta sainhan minä lopulta “Eagle Shaman drum Siberian drum Spirit music” -shamaanirumpuni. Oliko se sitten ihan presiis tuollainen kuin kuvassa. No melkeinpä… Olisittepa pääseet jakamaan mun naurukohtauksen, kun viimein sain rummun käsiini (piti se vielä tullatakin). Ihan aitohan siperian rumpu se oli, hih.

eagle-shaman-drum-tree-of-life-siberian-drum-spirit-music-hoax-7

Kokoa tällä ihanuudella on 20 cm. Kehikko on vaneria, johon on kiinnitetty liimalla muovikalvo. Kädensija, no, siitä ei ole paljon sanottavaa, sanotaan, että se eroaa hivenen kuvassa olevasta, samoin kuin rumpukapula. Ääni ei ihan yllä valmistamieni rumpujen tasolle, mutta kyllä se melkein soi yhtähyvin kuin tamburiini, ehkä.

Postituksessa kesti noin 2,5 kuukautta. Yllättävää oli, että sähköposteihin vastattiin, kun kyselin, milloin rumpu saapuu. Ja ihan asiallisesti. Yllättävää ei kuitenkaan ollut, että kukaan ei ole vielä vastannut, kun pyysin rahojani takaisin. Hintaa tälle “upealle käsintehdylle siperian rummulle” tuli tullauksen kera vähän vajaa 60 €.

Jos joku haluaa itselleen tämän kaunokaisen (ja on siellä muitakin yhtä upeita yksilöitä), sellaisen voi tilata osoitteesta: https://reveriebuy.com/collections/shamanic-drums.

Voin myydä myös omani – mutta halvalla en tästä upeudesta luovu, onhan se hyvä syttypala takkaan – sopisiko hinnaksi vaikka 200 €…?