Shamaanirummun voit tilata verkkokaupasta, sähköpostitse tai soittamalla. Rumpu maksetaan verkkopankin tai paypalin kautta ja se on mahdollista ostaa myös osamaksulla. Tilauksen saatuamme pakkaamme ja postitamme rummun pääsääntöisesti 3 päivän kuluessa. Asiakas saa tekstiviestin postilta/matkahuollolta kun rumpu on noudettavissa.

Maksu
Shamaanirumpu maksetaan ajantasamaksuna verkkopankin välityksellä. Vaihtoehtoinen maksutapa on PayPal tai ennakkolasku. Myymme rumpuja myös osamaksulla, ota tällöin yhteyttä [email protected]

Toimituskulut
Toimituskulut 10€ lähetys.

Toimitusaika
Kun olemme vastaanottaneet tilauksen, rumpu lähtee meiltä yleensä 1-3 arkipäivän sisällä. Postin tai matkahuollon kuljetukset kestävät 1-5 päivään. Parhaimmillaan rumpu on kahden päivän päästä tilauksesta ostajalle, joskus siihen menee viikko. Jos tilaus on tosi kiireellinen, ota yhteyttä ennen tilausta sähköpostitse.

Toimitustapa
Asiakas voi valita toimitustavaksi postin numerolla-pakettin tai matkahuollon. Meidän pitkästä matkasta johtuen matkahuollon paketit toimitamme kerran viikossa.

Palautusoikeus
Tuotteilla on normaali 14 vrk palautusoikeus. Jos et halua pitää rumpua, ota yhteyttä niin sovitaan palautuksista. Palautuksen kulut jäävät asiakkaan maksettavaksi.

Muuta
Pakkaamme rummut huolellisesti, mikäli toimituksessa/postituksessa tapahtuu vaurioita, ota yhteyttä.

Rumpu-ukko,
Sodankyläntie
Savukoski, Tanhua
puh. 045 222 0440
info(at)rumpu-ukko.fi