Tilaus- ja toimitusehdot

Rumpu-ukko.fi on shamaanirumpuihin erikoistunut suomalainen verkkokauppa. Shamaanirumpuja myydään verkkokaupan kautta Suomeen ja ympäri maailman. Kaikki myyntihinnat sisältävät arvonlisäveroa 24% (kirjat ja e-kirjat 10%). Toimitusmaksu 10€.

Kaikki näkyvillä olevat shamaanirummut ovat myynnissä, joten kauppa on ajantasainen.

Ostaminen ja tilausvahvistus

Ostaminen: Verkkokaupassa ostaminen tapahtuu lisäämällä tuotteita ostoskoriin ja maksamalla tilaus. Rekisteröitymistä ei vaadita.

Voit ostaa tuotteita myös sähköpostitse info(at)rumpu-ukko.fi tai soittamalla 045 222 0440.

Tilausvahvistus: Saat tilauksen jälkeen sähköpostiisi automaattisen tilausvahvistuksen (tarkista tarvittaessa myös roskapostikansio). Jos tilausvahvistus ei saavu noin tunnin kuluessa, otathan yhteyttä info(at)rumpu-ukko.fi.

Maksutavat

Verkkopankki

Verkkokaupan maksunvälittäjä on Paytrail yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle.

  • Pankkimaksut: Kotimaisten pankkien verkkomaksupainikkeet Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki
  • Lasku- ja osamaksupalvelut: Walley, OP Lasku ja Jousto
  • Korttimaksaminen: Visa, Visa Electron, Mastercard
  • Mobiilimaksaminen: MobilePay, Pivo

Paytrail Oyj:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa. Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7, Innova 2, Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä. https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot

Paypal

Ostokset voi maksaa myös PayPalin kautta. PayPal on verkossa toimiva maksujenvälitysjärjestelmä. Sopii varsinkin ulkomaanmaksuihin. Sinulla pitää olla avattu PayPal-tili, jotta voit käyttää tätä maksumenetelmää.

Lasku

Halutessasi laskun, valitse maksutavaksi ”Rumpu-ukko lähettää laskun”. Tällöin lähetämme sinulle sähköpostiin laskun, jonka maksettuasi postitamme sinulle tuotteet. Tarkista ystävällisesti roskapostikansio, jos laskua ei näy parin arkipäivän sisällä. Ota tällöin yhteyttä info(at)rumpu-ukko.fi

Osamaksu

Shamaanirumpu on mahdollista maksaa myös osamaksulla. Valitse silloin maksutavaksi ”Rumpu-ukko lähettää laskun” ja ota lisäksi yhteyttä sähköpostilla info(at)rumpu-ukko.fi.

Osamaksulla ostaja maksaa etukäteen osan rummusta (s-koko 40 €, m-koko 55 € ja l-koko 80 €) ja sovimme yhdessä kuukausierät sekä osamaksu erien suuruudet. Pidätämme oikeuden olla myymättä tuotetta osamaksulla.

Toimitus ja postikulut

Shamaanirummut toimitetaan pääsääntöisesti Postin välityksellä. Matkahuoltoa käytämme pyydettäessä.

Toimituskulut: Postitse lähetettävien rumpujen toimituskulu on 10 euroa. Matkahuolto 12 euroa. (Kirjat ja muut tuotteet postin välityksellä 4,50 – 10). Digitaalisesti ladattavat tuotteet 0 €. Jos tilaat samalla kertaa useamman tuotteen, maksat vain yhden toimituskulun.

Toimitusaika: Pakkaamme tuotteet 1-3 arkipäivän sisällä tilauksesta. Kaikki tilauksen tuotteet lähetetään lähtökohtaisesti samassa paketissa. Paketit lähetämme postin kautta kaksi kertaa viikossa, yleensä tiistaisin ja perjantaisin. Matkahuollon kautta lähetykset kerran viikossa. (Pitkä postitusmatka, lähes 50 km).

Jos tilauksesi on kiireellinen, otathan yhteyttä info(at)rumpu-ukko.fi. Rumpu on mahdollista saada postitettua pikaisesti (lisämaksu.)

Kun tilauksesi on pakattu, saat sähköpostiin viestin siitä että tilauksesi on käsitelty. Lähetysten kulku perille kestää useinmiten 2-4 arkipäivää.

Kun tuote on noudettavissa, Postin ja/tai Matkahuolto lähettää sinulle saapumisilmoituksen puhelimeen.

Ladattavat tuotteet: Digitaalisesti ladattavat tuotteet ja e-kirjat voi ladata välittömästi tilauksen ja maksun jälkeen.

Ulkomaantoimitukset:

Toimitamme alla oleviin maihin. Huom! EU:n ulkopuolisiin maihin saattaa tulla lisäksi maakohtaiset tullimaksut.

Zone Maa Toimituskulut
Parcel Connect Alankomaat, Belgia,  Bulgaria, Espanja, Itävalta, Kroatia, Latvia, Liettua, Luxemburg, Portugali, Puola, Ruotsi, Saksa, Slovakia, Slovenia, Tanska, Tšekki, Unkari, Viro 29 €
Priority 2 Irlanti, Italia, Kreikka, Kypros, Malta, Mansaari, Monaco, Ranska, Romania, Yhdistyneet kunigaskunnat 35 €
Priority 3 Islanti, Liechtenstein, Norja, Pohjois-Makedonia, Serbia, Sveitsi, Valko-Venäjä, Vatikaani, Venäjä 59€
Priority 4 Australia, Japani, Kanada, USA 75€

Takuu

Myönnämme shamaanirummuille vuoden takuun ostohetkestä lähtien. Takuu kattaa yrityksemme tekemät valmistusvirheet sekä raaka-aineviat.

Takuu ei korvaa seuraavia asiakkaan tekemiä laiminlyöntejä:

  • Asiakas ei ole rasvannut rumpua ja se on pääsyt kuivumaan, jonka seurauksena rumpunahka on revennyt
  • Asiakas on säilyttänyt shamaanirumpua ”väärin”,  liian kuumassa ja/tai kuivassa ilmassa ja nahka on sen tähden pääsyt repeämään.

Otathan yhteyttä sähköpostitse, mikäli et ole tyytyväinen tuotteeseesi. Haluamme aidosti, että saat rummusta pitkäaikaisen ystävän 🙂

Palautus- ja peruutusoikeus

Tavaratuotteilla on kuluttajansuojan mukainen 14 vuorokauden peruutus-, palautus- ja vaihto-oikeus (p.l. tilauksesta valmistetut tuotteet). Palautuksen postikulut maksaa asiakas (alkaen noin 6,90 euroa).

Digitaalisesti ladattavilla tuotteilla (esimerkiksi e-kirjat) ei ole peruutus- tai palautusoikeutta.

Jos tahdot peruuttaa tilauksesi tai vaihtaa tai palauttaa tilaamasi tuotteen, otathan mahdollisimman pian yhteyttä sähköpostitse info(at)rumpu-ukko.fi.

Palautustapauksissa maksamme rahat takaisin Paytrailin tai PayPalin kautta sille maksutavalle jota tilauksessa on käytetty. Palautettavan tavaratuotteen tulee olla moitteettomassa myyntikunnossa sekä alkuperäisessä pakkauksessa jos tuotteeseen kuuluu kartonkinen tai muu vastaava pakkaus.

Huom. Postista palautuva noutamaton paketti ei ole peruutus tai palautus. Jos tahdot että palautunut paketti lähetetään uudelleen, laskutamme uuden toimituskulun sekä mahdollisen Postin lunastusmaksun.

Muuta
Pakkaamme rummut huolellisesti, mikäli toimituksessa/postituksessa tapahtuu vaurioita, ota yhteyttä.

Rumpu-ukko,
Sodankyläntie
Savukoski, Tanhua
puh. 045 222 0440
info(at)rumpu-ukko.fi