Shamaanirumpu Kulkuri

179,00  sis. alv 24%

Rumpu-ukon M-kokoinen (∅41 cm) rumpu on uniikkia, suomalaista käsityötä. Shamaanirummun runko on taivutettu 7 mm koivuvanerista, joka on vahattu puuvahalla. Kalvo on kotimaista poronnahkaa, joka on värjäämätön tai värjätty vesipetsillä. Jokainen rumpu on yksilöllinen väriltään. Pyöreä käsikahva on kiinnitetty rummun taakse nyörein.

Rummun hintaan kuuluu huopainen rumpukapula sekä hoito-, ja vihkimisohjeet.

Varastossa

Kuvaus

Pakkaamme ja postitamme rummut 1-3 päivän sisällä tilauksesta tukevaan pahvilaatikkoon ja lähetämme valitun toimitustavan mukaisesti. Saat tekstiviestin puhelimeesi toimittajalta, kun rumpu on noudettavissa.

Shamaanirummun kalvo on aitoa poronnahkaa, jota on hyvä rasvata noin 1-3 kertaa vuodessa riippuen käyttöasteesta. Kalvo rasvataan mehiläisvahapohjaisella nahanhoitoaineella sisä-, reuna,- ja ulkopuolelta. Rummut on rasvattu toimestamme ennen lähetystä.

Rumpu ”elää” ilmankosteuden mukaan, jolloin nahka löystyy kostealla ilmalla ja kiristyy kuivalla. Ilmankosteus vaikuttaa rummun vireeseen eli ääneen. Mikäli rumpusi nahka on löysä, kuivata varovasti esim. auringossa tai hiustenkuivaajalla. Mikäli nahka on kireä, kostuta vedellä (esim. suihkepullolla, pyyhkäisy kostealla kankaalla). Nahka ei reagoi välittömästä viritykseen, joten malta odottaa muutama minuutti.

Älä jätä koskaan shamaanirumpua kuumaan autoon tai kovaan pakkaseen. Rumpukalvo saattaa tällöin revetä.

Rumpukalvoon voi maalata myös omia kuvia. Käytä tällöin akryyli-, tai öljyvärejä. Myös osa askarteluväreistä sekä tusseista toimivat nahassa, mutta kannattaa testata toimivuus ennen käyttöä (spriiliukoisia tusseja käytettäessä nahan rasva osin ”syö” väriä).

Shamaanirummun vihkiminen on vanha perinne, jossa omistaja ja rumpu ”sitoutuvat” yhteen ja rummusta tuli omistajan henkilökohtainen. Voit vihkiä rummun omaan käyttöösi tai olla vihkimättä. Voit antaa muiden soittaa rumpuasi tai pitää sitä henkilökohtaisena omaisuutena. Kaikki tavat ovat yhtä hyviä, pääasia on, että shamaanirumpu tuottaa iloa elämääsi.

Lisätiedot

Paino 0,7 kg
Mitat 41 × 41 × 10 cm