Lapinrumpu 18325

385,00  sis. alv 24%

Rumpu-ukon XL-kokoinen (60×44 cm) lapinrumpu on uniikkia, suomalaista käsityötä. Shamaanirummun runko on taivutettu 7 mm koivuvanerista, joka on vahattu puuvahalla. Kalvo on kotimaista poronnahkaa, johon taiteilija on käsin maalannut ikiaikaisia lapinrummun symboleja. Metsäpuinen käsikahva on kiinnitetty rummun taakse nyörein.

Rummun hintaan kuuluu huopainen rumpukapula sekä hoito-, ja vihkimisohjeet.

Varastossa

Kuvaus

Pakkaamme ja postitamme rummut 1-3 päivän sisällä tilauksesta tukevaan pahvilaatikkoon ja lähetämme valitun toimitustavan mukaisesti. Saat tekstiviestin puhelimeesi toimittajalta (posti tai matkahuolto), kun rumpu on noudettavissa.

Lapinrummun kalvo on aitoa poronnahkaa, jota on hyvä rasvata noin 1-3 kertaa vuodessa riippuen käyttöasteesta. Kalvo rasvataan mehiläisvahapohjaisella nahanhoitoaineella sisä-, reuna,- ja ulkopuolelta. Rummut on rasvattu toimestamme ennen lähetystä.

Rumpu ”elää” ilmankosteuden mukaan, jolloin nahka löystyy kostealla ilmalla ja kiristyy kuivalla. Ilmankosteus vaikuttaa rummun vireeseen eli ääneen. Mikäli rumpusi nahka on löysä, kuivata varovasti esim. auringossa tai hiustenkuivaajalla. Mikäli nahka on kireä, kostuta vedellä (esim. suihkepullolla, pyyhkäisy kostealla kankaalla). Nahka ei reagoi välittömästä viritykseen, joten malta odottaa muutama minuutti.

Älä jätä koskaan lapinrumpua kuumaan autoon tai kovaan pakkaseen. Rumpukalvo saattaa tällöin revetä.

Lapinrummun vihkiminen on vanha perinne, jossa omistaja ja rumpu ”sitoutuvat” yhteen ja rummusta tuli omistajan henkilökohtainen. Voit vihkiä rummun omaan käyttöösi tai olla vihkimättä. Voit antaa muiden soittaa rumpuasi tai pitää sitä henkilökohtaisena omaisuutena. Kaikki tavat ovat yhtä hyviä, pääasia on, että lapinrumpu tuottaa iloa elämääsi.

Lisätiedot

Paino 1,1 kg
Mitat 60 × 44 × 10 cm