Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Shamaanirumpukurssi – tee oma rumpu, Luumäki

13 elokuun @ 11:30 - 18:00

200€
tee oma shamaanirumpu

Minkälainen olisi sinun Voimarumpusi? Minkä viestin se sinulle toisi? Sunnuntaina 13.8.2023 sinulla on mahdollista tehdä oma shamaanirumpu Rumpu-ukosta tutun Sari Autereen ohjauksessa.

Kurssilla teemme:

– pyöreän, noin 40 cm läpimittaisen shamaanirummun
– värjäämme nahan
– kiinnitämme kädensijan
– rumpukapulan

Rummun kehikko on koivuvaneria, rummun nahka kotimaista poronnahkaa. Rumpukalvo värjätään jauhepetsillä tai siihen voi maalata itse kuvan. Shamaanirumpu ei ole vaikea tehdä, kunhan tietää muutaman perusvinkin, joten soveltuu myös ”peukalo keskellä kämmentä -ihmisille”.

Kurssilla opit myös hyödyntämään rummun ääntä ja värähtelyä.

Shamaanirumpu on ikiaikainen soitin, jolla otettiin yhteyttä tuonpuoleiseen, hoidettiin sairaita ja kysyttiin neuvoa. Nykyisin shamaanirumpua käytetään rentoutukseen, musisointiin sekä mielen ja kehon hyvinvointiin.

Rummun rentouttava ja hoitava ääni perustuu tietyllä taajudella tapahtuvaan värähtelyyn. Ääni kuljettaa energiaa ja informaatiota, ja syvälle menevät värähtelyt vaikuttavat tietoisuuden tasoosi ja aktivoivat kehoasi parantumaan. Rummun matala, kumiseva ääni tuntuu kehosi jokaisessa solussa ja herättää uinuvan muistisi, yhteytesi luontoon ja universumiin. Olet yhtä kaiken kanssa.

Katso esittelyvideo rummun tekemisestä

AIKA JA PAIKKA
Tee oma rumpu -kurssi sunnuntaina 13.8.2023 klo 11.30 – 18.00.
Osoite: Luumäki, Etelä-Karjala

HINTA
200 €
sisältää tarvikemaksun, opetuksen ja keittolounaan.

Osta ennakkolippu

Tiedot

Päivämäärä:
13 elokuun
Aika:
11:30 - 18:00
Hinta:
200€
Tapahtuma tagia:
, , , , , , ,

Järjestäjä

Rumpu-ukko