Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Shamaanirumpukurssi – synny rumpuni, soi voimasäveleni, Salla

8 heinäkuun - 9 heinäkuun

Tule tekemään oma rumpusi  ja kokemaan yhteisen rumpupiirin voimaa!

Kurssilla teemme noin 40 cm shamaanirummun. Kehikko on koivuvaneria, joka vahataan puuvahalla. Kehikon päälle ompelemme vesipetsillä värjätyn poronnahan ja rummun taakse kiinnitämme puisen käsikahvan. Kapulana toimii huovutettu puukeppi.

Kurssin aikana opit myös rummulla hoitamisen (äänihoitoa parhaimmillaan!) ja pääset kokemaan rummutuksen energiaa yhteisessä rumpupiirissä.

Shamaanirumpu ei ole vaikea tehdä, kunhan tietää muutaman perusvinkin. Tule kokeilemaan, mitä omasta luovuudestasi kumpuaa!

Rumpukurssi Savukoskella

Katso esittelyvideo rummun valmistuksesta.


Mikä on shamaanirumpu?

Shamaanirumpu on ikiaikainen soitin, jolla otettiin yhteyttä tuonpuoleiseen, hoidettiin sairaita ja kysyttiin neuvoa. Nykyisin shamaanirumpua käytetään rentoutukseen, musisointiin sekä mielen ja kehon hyvinvointiin, ja sopii hyvin esimerkiksi energiahoitajille.

Rummun rentouttava ja hoitava ääni perustuu tietyllä taajudella tapahtuvaan värähtelyyn. Ääni kuljettaa energiaa ja informaatiota, ja syvälle menevät värähtelyt vaikuttavat tietoisuuden tasoosi ja aktivoivat kehoasi parantumaan. Rummun matala, kumiseva ääni tuntuu kehosi jokaisessa solussa ja herättää uinuvan muistisi, yhteytesi luontoon ja universumiin. Olet yhtä kaiken kanssa.

Varaa ennakkolippusi!

 

Tiedot

Alkaa:
8 heinäkuun
Loppuu:
9 heinäkuun
Tapahtuma tagia:
, , , , , ,

Järjestäjä

Rumpu-ukko