Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Rumpu soikoon! Shamanistinen luontotapahtuma Juuka, Kotakylä

13.7.2018 - 15.7.2018

Kuuletko shamaanirummun kutsun?

Anna ikiaikaisen shamaanirummun rytmin ja väreilyn johdattaa sinut mystiselle tutkimusmatkalle omaan mieleesi ainutlaatuisessa Rumpu soikoon! -luontotapahtumassa.

Shamaanistisessa tapahtumassa pääset vahvistamaan luontoyhteytesi kokemista erilaislla harjoituksilla, rummutus- ja voimamatkoilla sekä hiljentymisen avulla. Ohjelma koostuu mielenkiintoisista luennoista, ryhmätöistä sekä luonnon voiman kokemisesta kokeneiden shamaanien opastuksella. Opit lisää niin kalevalaisen hengenperinnön ja shamaanismin ydinteemoista kuin kotoperäiseen haltijaperinteestä sekä siitä, miten voit hyödyntää näitä aiheita omassa elämässäsi.

Vietämme viikonlopun luonnon helmassa, rauhallisessa järvimaisemassa, kaukana kaupungin melusta. Opimme paljon olemalla kosketuksissa luontoon, sillä luonto edustaa täydellistä hyväksyntää ja rakkautta. Tutkimusten mukaan hyvä luontoyhteys myös tukee meitä henkisesti, psyykkisesti, sosiaalisesti ja fysiologisesti. Ikihonkien katveessa voit siis heittää kiireen, velvollisuudet ja stressin yltäsi ja levätä Äiti maan voimaannuttavassa sylissä. Luonnon upea äänimaailma avaa aistejasi ja herkistää sinua olemaan läsnä. Harjoitukset ja ympäröivä luonto auttavat sinua avaamaan oven sisäiseen viisautesi ja herättävät sinut tekemään suuria oivalluksia elämästäsi.

Tapahtuman järjestää Rumpu-ukko, joka on järjestänyt shamaanirumpukursseja jo vuodesta 2011. Luontotapahtumassamme et tarvitse omaa rumpua vaan voit lainata rummun meiltä tai nauttia olostasi kuuntelemalla muiden soittoa. Mikäli haluat oppia tekemään oman rummun, järjestämme ennen Rumpu soikoon! -tapahtumaa erillisen, kaksipäiväisen rummuntekokurssin, jossa on vielä muutama paikka vapaana.

Tule löytämään sisäinen shamaanisi ja nauttimaan luonnosta kanssamme!

AIKA JA PAIKKA
Rumpu Soikoon! pe 13.7. klo 15.30 – su 15.7. klo 14.00.
Osoite: Kotakyläntie 197, JUUKA

HINTA
299 € – sisältää ohjelman, majoituksen ja ruokailun. Opiskelijat ja työttömät -15%.
Päivälippuja on osin mahdollista ostaa pe-su.

Voit myös osallistua sekä Tee oma rumpu –kurssiin (12.-13.7.) että Rumpu soikoon! –tapahtumaan (13.-15.7.) yhteishintaan vain 470€! (Opiskelijat ja työttömät -15 % to-su yhteishinnasta).

ILMOITTAUTUMISET
Ilmoittaudu sähköpostilla info(at)shamandrum.fi. Ilmoittautuminen on sitova. Maksu palautetaan mahdollisissa sairastapauksissa. Lähetämme laskun ja tapahtuman lisätiedot ilmoittautuneille. Lisätiedot: puh. 045 866 8811

– – – – – – – – – – – – – – –

Rumpu Soikoon! shamanistisen luontotapahtuman järjestävät:

Rumpu-ukko Kai Pulli Rumpu-akka Sari Autere

Rumpu-ukko

Kai Pulli, rummuntekijä
Sari Autere, rummuntekijä, luontoyhteysohjaaja

Rumpu-ukko on järjestänyt shamaanirumpukursseja jo vuodesta 2011.
Kaikkiaan rumpuja on vuosien varrella tehty yli 400 kappaletta.

Kaarne Karjalainen Roy Rolamo
Kaarne Karjalainen
Kalevalaisen hengenperinnön opettaja
Roy Rolamo
Terapeuttinen energiaparantaja

Rumpu soikoon! -shamaanistinen luontotapahtuma ohjelma

Perjantai 13.7.

14.30 Asettautuminen ja tiloihin tutustuminen

15.30 Tapahtuman aloitus

Luento ja työpaja: Kalevalaisen hengenperinnön ja kotoperäisen shamanismin ydinteemat, ohjattu kannustelu (rummuttelu) tai luonnon laulaminen piirityöskentelynä. Ohjaajana kalevalaisen hengenperinnön ja luontomeditaation opettaja Kaarne Karjalainen. Syömme välissä päivällisen. Päivälippu 60 €,
ei sisällä ruokailua.

21.00 Ohjelma päättyy. Iltapala.

Lauantai 14.7.

8.30  Yhteisrummutus, jonka jälkeen aamupala.

9.30 – 17.00 Työpajat. Päivän aikana työpajoilla luontoyhteyden vahvistamista, rummutusta, voimamatkoja, meditointia, melomista, ryhmätöitä jne. Ohjaajina Sari Autere, Kai Pulli ja Roy Rolamo. Syömme välissä lounaan.

17.00 Iltaohjelmassa päivällinen, saunomista, uimista, rummuttamista ja ihan “ollaan vain”.

Sunnuntai 15.7.

8.00 Aamupala

9.00 – 13.30 Luento ja työpaja: Kotoperäinen haltijasuhde.
Samanistisen perinteemme näkökulmasta kaiken työskentelyn lähtökohtana on suhde haltijoihin. Vasta kun haltijain kanssa on päässyt yhteyteen, on muu perinteen mukainen työskentely tasapainoista tai ylipäätään mahdollista. Tässä työpajassa tarkastelemme kotoperäistä haltijaperinnettä, sen monia muotoja tässä ajassa sekä haemme ja lujitamme yhteyttä omiin haltijoihimme. Lopussa yhteinen, ohjattu kannustyöskentely (rumpu) haltijayhteyden lujittamiseksi. Omien kannusten ym. käyttö suotavaa. Ohjaajana kalevalaisen hengenperinnön ja luontomeditaation opettaja Kaarne Karjalainen. Syömme välissä lounaan. Päivälippu 60€, (ei sisällä ruokailua).

14.00 Tapahtuma päättyy

(muutokset kurssiohjelmaan mahdollisia)

Tiedot

Alkaa:
13.7.2018
Loppuu:
15.7.2018
Tapahtuma tagia:
, , , , , , , ,