Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tee oma shamaanirumpu, Juuka

12.7.2018 - 13.7.2018

Minkälainen olisi sinun shamaanirumpusi? Minkä viestin se sinulle toisi? Kaksipäiväisellä rummuntekokurssillamme pääset tekemään mieleisesi rummun, oppimaan lisää rummutuksen saloista ja eduista sekä voimistamaan yhteyttäsi luontoon ja itseesi.

Shamaanirumpu on ikiaikainen soitin, jolla otettiin yhteyttä tuonpuoleiseen, hoidettiin sairaita ja kysyttiin neuvoa. Nykyisin shamaanirumpua käytetään rentoutukseen, musisointiin sekä mielen ja kehon hyvinvointiin.

Rummun rentouttava ja hoitava ääni perustuu tietyllä taajudella tapahtuvaan värähtelyyn. Ääni kuljettaa energiaa ja informaatiota, ja syvälle menevät värähtelyt vaikuttavat tietoisuuden tasoosi ja aktivoivat kehoasi parantumaan. Rummun matala, kumiseva ääni tuntuu kehosi jokaisessa solussa ja herättää uinuvan muistisi, yhteytesi luontoon ja universumiin. Olet yhtä kaiken kanssa.

Kurssillamme opit rummun teon alusta loppuun sisältäen niin nahan värjäämisen kuin kehikon ja rumpukapuloiden tekemisen. Tämän lisäksi opit myös hyödyntämään rummun ääntä ja värähtelyä oman hyvinvointisi kohentamisessa.

Liity mukaamme tekemään oma rumpusi ja päästämään sisäinen rytmisi ilmoille!

AIKA JA PAIKKA
Tee oma rumpu -kurssi to 12.7. klo 15.00 – pe 13.7. klo 13.00.
Osoite: Kotakyläntie 197, JUUKA

HINTA
240 € –
sisältää tarvikkeet, opetuksen, majoituksen ja ruoan. Opiskelijat ja työttömät -15%. Kurssimaksut on mahdollista maksaa myös osamaksulla.

Voit myös osallistua erillishintaan viikonlopun Rumpu soikoon! -shamaanistiseen luontotapahtumaan ja harjoitella oman rummun käyttöä luonnon helmassa. Tee oma rumpu (12.-13.7.) että Rumpu soikoon! (13.-15.7.) yhteishintaan vain 470€! Opiskelijat ja työttömät -15 % to-su yhteishinnasta.

ILMOITTAUTUMISET
Ilmoittaudu laittamalla yhteystietosi sähköpostilla info(at)shamandrum.fi.
Ilmoittautuminen on sitova. Kurssimaksu palautetaan sairastapauksissa. Lähetämme ilmoittautumisen jälkeen laskun ja lisätiedot. Lisätiedot: puh. 045 866 8811

OHJAAJAT
Kurssin vetävät kokeneet shamaanirumpujen tekijät Sari Autere ja Kai Pulli, joiden Rumpu-ukon puodissa on valmistettu jo yli 400 shamaanirumpua. Sari ja Kai ovat myös järjestäneet shamaanirumpukursseja vuodesta 2011.

MAJOITUS
Yöpyminen tapahtuu aitoa shamaanitunnelmaa henkivissä kodissa, joihin tarvitset vain oman makuupussin. Voit myös halutessasi yöpyä omassa teltassa alueella. Alueella on mahdollisuus saunomiseen ja järvessä uimiseen.

RUOKAILU
Hintaan sisältyvät kasvisruokaillallinen ja iltapala torstaina sekä aamiainen ja ravitseva kasvislounas perjantaina. Voit ottaa myös omia välipaloja mukaan. Ilmoitathan mahdollisesta erikoisruokavaliosta ja allergioista järjestäjille ilmoittautumisen yhteydessä.

Rumpukurssin esittely

Tee itse rumpu-video

Tee oma rumpu -kurssi

Torstai 15.7.

15.00 Tutustuminen kotalomaan, majoitus ja ruokailu

16.00 Työpaja: Shamaanirummun valmistus.
Teemme värjätyn shamaanirummun, jonka läpimitta on noin 40 cm. Illan aikana viimeistelemme kehikon, liotamme ja värjäämme nahan ja kiinnitämme sen runkoon. Ajan salliessa aloitamme rumpukapulan työstämisen.

21.00 Iltapala ja yöpyminen

Perjantai 15.7.

8.00 Aamupala

9.00 Työpaja: Shamaanirummun viimeistely ja vihkiminen.
Päivän aikana teemme rumpukapulan, kiinnitämme kahvan rumpuun ja viimeistelemme rummun. Ohjelmassa myös rummun vihkiminen.

Lounas

13.00 kurssin päätös

(muutokset kurssiohjelmaan mahdollisia)

 

Tiedot

Alkaa:
12.7.2018
Loppuu:
13.7.2018
Tapahtuma tagia:
, , , , , , ,