Shamaanirummuista

Mikä se shamaanirumpu on?

Shamaanirumpu, lapinrumpu, noitarumpu, kehärumpu, intiaanirumpu….rummuillamme on monta nimeä ja käyttötarkoitusta. Ennen muinoin shamaanit (paikalliset parantajat) käyttivät niitä hoidoissa ja ennustuksissaan monissa eri maailmankolkissa. Nykyisin rumpuja käytetään meditaatioon, hoitoihin, rentoutukseen ja niitä soitetaan soittamisen ilosta.

Rummun äänellä on rentouttava vaikutus ja se karistaa kiireisen työpäivän jälkeiset ajatukset. Rummun soitto helpottaa myös silloin kun on masentunut tai vihainen, rummun ääni ja soittaminen kun purkavat tunteitasi. Ota vielä liike mukaan, niin karistat arjen ajatuksistasi.

Rummun kumiseva ääni menee syvälle kehon soluihin ja saat tervehdyttävää ääniterapiaa, joka yhdessä meditatiivisen rummuttamisen kanssa tekee keholle ja mielelle hyvää.

Jos sivuilta ei löydy mieleistä, se voidaan suunnitella ja toteuttaa juuri sellaiseksi kuin itse haluat. Tilausrumpu on myös hyvä lahjaidea ja se voidaan koristaa mieleiselläsi kuvalla. Lisätiedot info(at)rumpu-ukko.fi

Tervetuloa tutustumaan Rumpu-ukon puotiin, toivottavat tekijät Sari Autere ja Kai Pulli

Sari Autere - shamaanirummun tekijä
Kai Pulli - shamaanirummun tekijä

Rumpu-ukon videoita

Haluatko tietää shamaanirummuista enemmän?

Susanna Aarnio tulossa Rumpu Soikoon! tapahtumaan Nuuksioon 2019

Rumpu Soikoon! 18. – 21.7.19 Nuuksio

Shamanistinen luontotapahtuma – Tule kanssamme maagiselle ja elävöittävälle voimamatkalle! ”Entisessä elämässä” oli aika, jolloin olin tosi väsynyt kaikkeen, töitä oli liiaksi ja elämän suunta hukassa.

Lue lisää »

Suitsukkeita Suomen luonnon antimista

Suomalaisen luonnon antimista tehdyistä suitsukkeista on moneksi – niin parantamisessa, tilojen energioiden puhdistamisessa kuin hyttyskarkotteenakin. Kysyimme eräoppaana ja rumputerapeuttina toimivalta Tuija Saarikolta vinkkejä itse tehtyjen

Lue lisää »