Ajankohtaista

Rumpu-ukon sivusto uusittu

Rumpu-ukon puoti on ollut suljettuna kaksi päivää, jona aikana uudistimme sivuston ulkonäön lähes kokonaan. Toivomme että olemme onnistuneet tekemään sivuista selkeämmät ja näyttävämmät, unohtamatta kuitenkin helppokäyttöisyyttä.

Korjattavaa ja päivitettävää riittääkin vielä, joten pahoittelemme, että sivustolla saattaa olla ”outouksia”. Mutta ostoksia pääsee taas tekemään, mikä on tärkeintä.

Uudistamisen lisäksi olemme joutuneet näin hieman nostamaan rumpujen hintoja. Tämä johtuu ennen kaikkea työkustannusten hinnan noususta. Shamaani,- ja voimarummut tehdään alusta alkaen käsityönä. Kiinalaisia tai lapsia ei ole työmaalla näkynyt vaan omin ”pikku kätösin”, muutaman työntekijän voimin rumpuja väsäämme edelleen iloksenne. Ja kuten Urmas Viilunk toteaa Putouksessa: Alvi pitää maksaa aina, muuten verottaja laittaa myrskyn hyrskyn!

Jatkossa rummut hinnoitellaan yksilöllisemmin. Hinta määräytyy sekä intuitiivisesti että sen perusteella, minkä verran aikaa on rummun valmistukseen kulunut, jotkut rummut kun ovat ”helppoja” ja joidenkin kanssa on haastavampaa 🙂

Viihtykäähän uudistetulla sivustollamme!