Rumpu soikoon

Rumpu Soikoon! 18. – 21.7.19 Nuuksio

Susanna Aarnio

Shamanistinen luontotapahtuma – Tule kanssamme maagiselle ja elävöittävälle voimamatkalle!

”Entisessä elämässä” oli aika, jolloin olin tosi väsynyt kaikkeen, töitä oli liiaksi ja elämän suunta hukassa. Sattumalta päädyin kurssille, jossa ilta-auringon viime säteet kultasivat järvimaiseman ja taustalla kumisi  shamaanirumpu. Jotakin tapahtui. Koin satorin – hetkellisen valaistumisen. Mieleni tyyntyi ja sisäinen rauha laskeutui. Vaikka apinamieleni palasi ajan kanssa, tapahtuma muutti elämäni lopullisesti, parempaan.

Luonnon kokeminen, hiljentyminen, metsän tervehdyttävä vaikutus, elävä tuli, kuiskaava tuuli ja shamaanirummun maaginen ääni ovat kaikki voimaannuttavia työkaluja, jotka auttavat sinua matkallasi eteenpäin.

Voimaantumista luonnon keskellä

Nuuksiossa pääset vahvistamaan luontoyhteytesi kokemista erilaisilla harjoituksilla, rummutus- ja voimamatkoilla sekä hiljentymisen avulla. Ohjelma koostuu mielenkiintoisista luennoista, ryhmätöistä sekä luonnon voiman kokemisesta kokeneiden ohjaajien opastuksella.

Vietämme neljä päivää (kolme yötä) luonnon helmassa Nuuksion kansallispuistoin upeissa maisemissa. Opimme paljon olemalla kosketuksissa luontoon, sillä luonto edustaa täydellistä hyväksyntää ja rakkautta. Tutkimusten mukaan hyvä luontoyhteys myös tukee meitä henkisesti, psyykkisesti, sosiaalisesti ja fysiologisesti. Rummun äänen taas on todettu vähentävän stressiä ja hiljentävän mieltä.

Ikihonkien katveessa voit siis heittää kiireen, velvollisuudet ja stressin yltäsi ja levätä Äiti maan voimaannuttavassa sylissä. Luonnon upea äänimaailma avaa aistejasi ja herkistää sinua olemaan läsnä. Harjoitukset ja ympäröivä luonto auttavat sinua avaamaan oven sisäiseen viisauteesi ja herättävät sinut tekemään suuriakin oivalluksia elämästäsi.

Tapahtuman järjestää Rumpu-ukko.

AIKA JA PAIKKA
Rumpu Soikoon! to 18.7. klo 15.30 – su 21.7. klo 14.00.
Osoite: Valklammen Talo, Valklammentie, 03220 Vihti

Aloitamme Rumpu Soikoon! -tapahtuman kädentaidoilla torstaina, jolloin voit tehdä shamaanirummun Sari Autereen opastuksella, rummun koko M, halkaisija 40 cm. Tai rummun sijaan voit työstää unisiepparin, ikkunakoristeen tai helistimen tai vain olla ja nauttia! Rummun valmistus kuuluu Rumpu Soikoon! tapahtumaan, mutta perimme tarvikemaksun (M-koko 50 €).

Perjantaina aloitamme etsimällä omaa voimaääntä luonnon keskeltä Riitta Wahlströmin johdatuksella. Tuija Saarikon opastuksella teemme kasvinkeruuretken keskikesän luontoon ja etsimme sopivia kasveja oman suitsukkeen valmistamiseen.

Iltatulilla pääset sukeltamaan syvälle pohjoiseen karhuperinteeseen ja tutustumaan shamanistiseen istuntotyöskentelyyn Johannes Setälä -keskuksen perustajan ja pääopettajan perinteenkantaja Susanna Aarnion ohjauksessa.

Lauantaina Katja Frange ja Juha Kivinen pitävät päivän aluksi lyhyet luennot, jonka jälkeen ryhmä jaetaan kahtia. (voit esittää toiveen, kumman työpajaan haluaisit, huomioimme toiveet mahdollisuuksien mukaan.)

Katjan kanssa ollaan Yhteydessä ja tasapainossa. Työpajassa avataan ja tasapainotetaan feminiinistä ja maskuliinista energiaa – Maa ja Taivas -yhteyttä. Myös Äiti maa energiaa avataan ja vahvistetaan harjoituksin.

Juha puolestaan johtaa sinut oman luontosi lähteille, etsimään ikiaikaista luontoviisautta sisältäsi – sillä me kaikki olemme osa luontoa.

Iltatulilla isännöi Roy Rolamo, ja luvassa on edellisen vuoden tapaan rummutusta, musiikkia, tanssia ja ilottelua. Ota mukaan omia soittimia ja avoin mieli!

Sunnuntaina aloitetaan rauhallisesti luennolla, jossa Seppo Laaksonen johdattaa meidät shamaanien voimapaikoille ja Erkki Lehtiranta puolestaan vie meidät mukanaan luonnonhenkien rikkaaseen maailmaan. Luonnonhenkien ja Äiti maan energioiden saattelemana lähdemme kotimatkalle klo 14.00.

 

HINTA

Ohjelman hinta torstai – sunnuntai 250 € (+mahdollinen tarvikemaksu)
perjantai – sunnuntai 220 € (pe klo 15.30 eteenpäin)

 

MAJOITUS

Majoitus Valklammen talossa täysihoidolla to-su
4-6 hengen huone 270 €
(yksi 2-hengen huone, lisämaksu 50 €/henkilö)

Majoitus Valklammen talossa täysihoidolla pe-su (pe klo 16.00 eteenpäin)
4-6 hengen huone 230 €
(yksi 2-hengen huone, lisämaksu 50 €/henkilö)

Majoitus puolijoukkueteltassa täysihoidolla
to – su 170 €
pe – su 140 €

Valklammella on käytössä päivittäin sauna ja lammenrannassa voi uida.

Huom. Majoituskapasiteettia on vähän, ilmoitathan majoitustoiveesi ajoissa.

Lisätiedot: info(at)rumpu-ukko.fi tai 045 866 8811/Sari Autere

ILMOITTAUTUMINEN

Rumpu Soikoon! -tapahtuma to – su 18. – 21.7. tai pe – su 19. – 21.7. Otamme sähköpostitse yhteyttä ilmoittautumisen jälkeen.

Rumpu Soikoon! Tee oma rumpu torstaina 18.7. Paikkoja rajallisesti. Hinta 170 €. Yksi paikka vielä avoinna torstain rummuntekokurssille, ota yhteyttä s-postitse info@rumpu-ukko.fi, mikäli mielit päästä mukaan (linkki on poissa käytöstä.)

 

OHJELMA
(pienet aikataulumuutokset vielä mahdollisia, ruokailut sovitamme kulloisen päivän rytmiin.)

Torstai 18.7. klo 15.30 – 22.00 Kädentaitojen päivä

Sari Autere: Tee oma shamaanirumpu tai askartele unisieppari, ikkunakoriste tai helistin.

 

Perjantai 19.7. klo 9.00 – 22.00

9.00 Riitta Walhström: Oman voimaäänen etsiminen.

11.30 Tuija Saarikko: Suitsukkeiden tekeminen Suomen luonnon kasveista.

alkaen klo 15.30 perjantain kurssilaiset saapuvat!

17 – 22 Iltatulilla Susanna Aarnio: ”Otso otavainen, pohjoisten kansojen karhumyytit”.

 

Lauantai 20.7. klo 9.00 – 22.00

9.00 Luento Juha Kivinen

10.15 Luento Katja Frange.
Luentojen jälkeen alkavat työpajat, joiden vetäjinä toimivat Katja Frange ja Juha Kivinen. Työpajatyöskentelyä varten ryhmä jaetaan puoliksi. (Voit osallistua siis vain joko Katjan tai Juhan työpajaan. Aamupäivän luennot ovat kaikille.)

18 – 22 Iltatulilla Roy Rolamo: rummutusta, tanssia, laulua, musiikkia, ilottelua! Voit ottaa mukaan myös omia soittimia. Klo 18.00 esiintyy Duo Mysticus!

 

Sunnuntai 21.7. klo 9.00 – 14.00

9 – 11 Seppo Laaksonen: Luento, Shamaanien voimapaikat, luonnon pyhiä.

11 – 13 Erkki Lehtiranta: Luento, Luonnonhenkien rikas maailma.

14.00 Tapahtuma päättyy.

 

>> Tapahtuman esite (pdf)
>> Tulostettava ohjelman aikataulu (pdf)

Related Posts