Rumpu soikoon

Rumpu Soikoon! – Tee oma shamaanirumpu

tee oma shamaanirumpu

Rumpu soikoon! -tapahtuman 2019 ohjaajat | Sari Autere

Sari AutereTorstain rumpu-kurssin vetäjänä toimii Sari Autere Rumpu-ukosta.

Minkälainen olisi sinun shamaanirumpusi? Minkä viestin se sinulle toisi? Rummuntekokurssillamme pääset tekemään mieleisesi oman rummun sekä oppimaan lisää rummutuksen saloista ja eduista.

Shamaanirumpu on ikiaikainen soitin, jolla otettiin yhteyttä tuonpuoleiseen, hoidettiin sairaita ja kysyttiin neuvoa. Nykyisin shamaanirumpua käytetään rentoutukseen, musisointiin sekä mielen ja kehon hyvinvointiin.

Rummun rentouttava ja hoitava ääni perustuu tietyllä taajudella tapahtuvaan värähtelyyn. Ääni kuljettaa energiaa ja informaatiota, ja syvälle menevät värähtelyt vaikuttavat tietoisuuden tasoosi ja aktivoivat kehoasi parantumaan. Rummun matala, kumiseva ääni tuntuu kehosi jokaisessa solussa ja herättää uinuvan muistisi, yhteytesi luontoon ja universumiin. Olet yhtä kaiken kanssa.

Kurssillamme opit rummun teon alusta loppuun sisältäen niin nahan värjäämisen kuin kehikon ja rumpukapuloiden tekemisen. Tämän lisäksi opit myös hyödyntämään rummun ääntä ja värähtelyä oman hyvinvointisi kohentamisessa.

Kurssilla teemme noin 40 cm:n halkaisijan rummun (M koko). Kehikko on koivuvaneria ja nahka kotimaista poronnahkaa. Rumpukalvo värjätään vesipetsillä, tai voit myös itse maalata siihen haluamasi kuvan. Mahdollisuus tehdä myös isompi rumpu tai “pikkurumpu”. Kurssi alkaa torstaina klo 15.30 ja jatkuu iltamyöhään saakka.

AIKA JA PAIKKA
Tee oma rumpu -kurssi to 18.7. klo 15.30 – to 18.7. klo 22.00.
Osoite: Valklammen Talo, Valklammentie, 03220 Vihti

HINTA
170 € –
sisältää tarvikkeet ja opetuksen.

(Huom. Jos osallistut myös Rumpu soikoon! -shamanistiseen luontotapahtumaan, maksat rummunvalmistuskurssista vain tarvikemaksun, joka on M-kokoiselle rummulle 50€. Voit myös tehdä esim. unisiepparin, helistimen tai ikkunakoristeen.)

ILMOITTAUTUMISET

Ilmoittaudu torstain rumpukurssille alla olevan linkin kautta. Paikkoja on rajoitetusti, sillä etusijalla on Rumpu Soikoon! -tapahtumaan osallistujat. Vapaat paikat jaamme ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen kurssille on päättynyt.

ilmoittaudu rumpukurssille

Rumpukurssin esittely

rumpukurssin esittely

Tee oma rumpu -kurssi

Torstai 18.7.

15.30 Työpaja: Shamaanirummun valmistus.
Teemme värjätyn shamaanirummun, jonka läpimitta on noin 40 cm. Liotamme ja värjäämme nahan ja ”ompelemme” sen runkoon. Teemme myös rumpukapulan, rumpukahvan ja viimeistelemme rummun.

Välissä päivällinen (hinta 15€, ruokailu kuuluu Rumpu Soikoon! tapahtumaan, jos olet tilannut täysihoidon).

Rumpu soikoon! -shamanistinen luontotapahtuma Nuuksiossa 18. – 21.7.2019. Lue lisää ohjelmasta ja varaa oma lippusi

Lista

Related Posts